Jouw huis als showroom

Hoe makkelijk is het om je huis voor de verkoop extra te promoten? Maak hier gebruik van tijdens de landelijke Open Huizen Dag, die twee keer per jaar wordt georganiseerd. Potentiële kopers mogen zonder afspraak meerdere huizen vrijblijvend bezichtigen. Jij bent zelf gastheer of -vrouw voor alle geïnteresseerde bezoekers, Bliq op Wonen is stand-by voor jou.

Proactieve makelaars
De Open Huizen Dag wordt ruim van te voren in de lokale pers aangekondigd. Bliq op Wonen brengt jou ruim van tevoren op de hoogte. Onze makelaars streven ernaar om alle deelnemende woningen te bezoeken. In de week na het Open Huis nemen wij telefonisch contact op met alle potentiële kopers. De verkregen informatie delen wij snel met jou. Samen bepalen wij de vervolgacties die mogelijk leiden naar een succesvol resultaat.

Open huis services 
Door de Door de bril van potentiële kopers bekeken, zien onze gecertificeerde verkoopstylisten precies wat ervoor nodig is om jouw woning aantrekkelijk en fris te maken voor een breed publiek. Bij een Open Huis bepalen zij of andere accessoires, planten, linnengoed en dergelijke de inrichting en de sfeer kunnen versterken. Samen met onze stylist maak je binnen het uur een tijdelijke inrichting. Deze spullen hoef je niet te kopen, maar je huurt ze voor die dag. Zo vergroot verkoopstyling jouw kans op een snelle verkoop en een goede prijs.

Droomhuis gezien tijdens een Open Huizen Dag?

Maak gebruik van onze diensten als aankoopmakelaar