Aankoopbegeleiding

En dan gebeurt het: jouw droomhuis staat te koop. Waar begin je met actie ondernemen? Door de aankoopmakelaar in te schakelen die jou veel tijd, geld, stress en risico bespaart. Met aankoopbegeleiding van Bliq op Wonen haal je pure kennis van de lokale markt naar binnen en…………….wordt jouw toekomstige paleisje zeker gefinancierd!

Een huis kopen met Bliq op wonen: je betaalt nooit te veel!   

Stel: jouw focus is gericht op die ene prachtwoning. Je vreest echter dat je deze niet kan kopen. Het huis is 100 waard en je hebt maar 70 te besteden. Laat Bliq op Wonen een blik werpen. Er is altijd een mogelijkheid. Door grondig onderzoek krijgen wij de gunstigste prijzen naar boven en nemen jouw onzekerheid over een te grote investering weg. Daarbij laten wij zien dat emotie bij een bieding een slechte raadgever is. Zo voorkomen wij dat je NOOIT te veel betaalt.

  • Eenmalige opstartkosten van 495 euro en 10% over het onderhandelingsresultaat
  • De opstartkosten verdien je ruimschoots terug door prestatie-aanpak
  • Het onderhandelingsresultaat is het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopprijs van de woning. Hoe meer wij van de vraagprijs af onderhandelen, hoe meer je bespaart.
  • Werken voor een prestatietarief betekent een super gemotiveerde makelaar die er alles aan doet om een zo laag mogelijke aankoopprijs te realiseren: win-winsituatie! 

Ik wil aankoopbegeleiding van BliQ op Wonen