Jouw (nieuwe) woning laten taxeren

Om de juiste waarde te geven van een woning dien je volledig te zijn. Een huis laten taxeren is niet klakkeloos de WOZ-waarde overnemen. Dat is veel te makkelijk. Bliq op Wonen gaat niet over één nacht ijs en zorgt voor volledigheid na overleg met de klant. Als extra waarborg zijn wij aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), hét keurmerk voor een betrouwbare taxatie.

Voordelig NWWI-taxatierapport, snelle levering

Voor een uitgebreid, realistisch en gevalideerd rapport kies je voor de marktkennis, zorgvuldigheid en jarenlange ervaring van onze Register-Makelaar/Taxateur. Dit geeft je de garantie dat onze taxaties worden geaccepteerd bij alle banken en financiële instellingen, ook met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Wij taxeren voor NWWI en NHG binnen een straal van 20 kilometer rondom ons kantooradres, 2614 KC in Delft. Met uitzondering van Den Haag en Rotterdam, daar geldt 10 kilometer. Buiten deze straal werken wij samen met collega’s. Binnen drie werkdagen na opname van de woning is jouw taxatierapport gereed. Bel ons voor de zeer scherpe tarieven. 

Ik wil een taxatie aanvragen