Woning fotografie

Waarom is woningfotografie zo belangrijk?
Hoe breng je jouw huis zo goed mogelijk onder de aandacht van mensen die op zoek zijn naar een huis? Het antwoord is  eenvoudig: goede foto’s. Potentiële kopers beslissen vooral op basis van foto’s op het Internet, of ze een woonhuis wel of niet gaan bezichtigen. Aantrekkelijke foto’s bevorderen de verkoop of verhuur van jouw woning. 

Foto’s van je huis laten maken door Bliq op Wonen
Goede foto's zijn dus onmisbaar bij de verkoop van een woning. Maak je deze zelf of laat je foto’s van je huis maken door een professionele fotograaf? Fotografeer je zelf, dan zijn de kosten laag, maar het eindresultaat is niet altijd even goed. Schakel je Bliq op Wonen in, dan krijg je getrainde fotografen met professionele apparatuur. Wij focussen vooral op de ruimte en sfeer. In overleg met onze stylist worden er bijvoorbeeld bloemen neergezet, objecten goed belicht, kaarsen aangestoken en gaat (indien aanwezig) de open haard aan.

Foto’s bewerken en publiceren
Met digitale beeldbewerking zorgen wij ervoor dat de scherpe foto’s van jouw huis wat betreft kleur, contrast en licht eruit springen. Lees: een feest voor het oog. Foto’s animeren (bouwen in 3D) is ook een mogelijkheid. Hiermee krijgt de kandidaat-koper een goed beeld hoe de woning kan worden. Natuurlijk zijn jouw foto’s rechtenvrij en op maat gemaakt voor Funda, social media, etalagemateriaal en verkoopbrochures.