Deze makelaar heeft kijk op wonen.

Mensen raken vaak geëmotioneerd en kunnen irrationeel worden wanneer zij een huis willen aankopen of verkopen. BliQ op Wonen is niet primair gericht op de daadwerkelijke aan- of verkoop van een huis. Wij willen niets liever dan jou op de beste manier te begeleiden bij elk woonaspect naar je nieuwe thuis. En dat laten wij merken in onze diensten.

Neem direct contact op

Welkom bij BliQ op Wonen

Jouw droomhuis staat te koop: aankoopbegeleiding door BliQ op Wonen!

Waar begin je met actie ondernemen? Door de aankoopmakelaar in te schakelen die jou veel tijd, geld, stress en risico bespaart. Profiteer van onze marktkennis en prestatiegerichte aanpak.

Maak een afspraak Meer informatie

Een taxatierapport, snel, vakkundig en voordelig opgesteld door BliQ op Wonen!

Een woningtaxatie is niet het klakkeloos overnemen van de WOZ-waarde. BliQ op Wonen zorgt voor volledigheid na overleg met de klant. Als extra waarborg zijn wij aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut, hét keurmerk voor een betrouwbare taxatie.

Maak een afspraak Meer informatie

Direct je woning verkopen met BliQ op Wonen!

Help! Ik wil mijn huis verkopen, maar welke makelaar schakel ik in? Is dit de vraag die op dit moment door jouw hoofd spookt? Kom maar door. Het full service verkooppakket van Bliq op Wonen biedt meer dan traditionele makelaars en is super voordelig!

Woning verkopen Meer informatie

Passend aanbod automatisch in je mail?

De(ver)huizen specialist voor Haaglanden en omstreken.

Ben je opzoek naar een woonhuisappartement of toch iets anders? kijk dan in ons complete aanbod!

Bekijk het complete aanbod